1 leu – Orice titlu din Biblioteca Gradinitei

biblioteca-gradiniteiIn perioada 16 – 22 februarie 2015 orice titlu din Biblioteca Gradinitei are pretul de 1 leu/exemplar.

Adresate deopotriva preșcolarilor și elevilor din clasa pregatitoare, cele 10 carticele din Colectia Bibiloteca Gradinitei propune un format original de învățare în joaca.

Noțiunile elementare sunt învățate în joaca, pe nesimite, prin poezii simple, agreabile, în care cuvintele relevante sunt subliniate în text. În același timp, copiii sunt invitați să îi fixeze cunoștinele prin activități de colorare și conturare a desenelor.

Toate lucrările sunt prezentate în versuri jucaușe, ușor de reținut deopotriva pentru copii și educatori.
Folosite acasa sau la gradinia, cele 10 cărticele de activități compun un set complet de resurse educaționale, oferind părinților și educatorilor acele instrumente de concentrare a atenției și energiilor micilor cititori catre elementele de învățare specifice precolarilor.

Realizate de un colectiv de autori experimentați, lucrările prezintă, într-un cadru educațional unitar, un conținut atractiv deopotriva prin grafică și joc literar, oferind micilor cititori un mod plăcut și instructiv de ași petrece timpul, jucându-se și învățând cu placere.

Vezi oferta

Comentariile sunt închise.