12 oferte de carte care nu trebuie ratate

12 oferte de carte12 oferte de carte care nu trebuie ratate. In aceasta perioada, puteti achizitiona carti bune la un pret exceptional:

Regina rosie – Philippa Gregory – 32.87 lei – Un roman din ciclul dedicat Razboiului celor Doua Roze.

btn_buy_now-red-ro-150x41—————————————————————————————————————————

Cele mai mari 5 regrete ale persoanelor aflate în pragul morţii – 26.99 lei – O viata transformata de trecerea in nefiinta a celor dragi.

btn_buy_now-red-ro-150x41————————————————————————————————————————-

 

Studiul China – Carte de bucate – 39.00 lei

btn_buy_now-red-ro-150x41—————————————————————————————————————————-

 

Jurnal rusesc – 35.00 lei – Anna Politkovskaia – constiinta morala pierduta a Rusiei, cum a fost supranumita, si-a sacrificat viata pentru idei si idealuri. Lupta acestei jurnaliste de exceptie cu regimul fostului presedinte Vladimir Putin i-a adus sfarsitul.

btn_buy_now-red-ro-150x41—————————————————————————————————————————–

 

Glasul patriei. Un cimitir al elefantilor in comunism – Ana Selejan – 17.96 lei – Cartea investighează modul în care presiunea intolerabilă indusă de regimul comunist, pedepsele, umilirile, ameninţările au determinat scriitori cunoscuţi să se înscrie în rândurile creatorilor dirijaţi politic, părăsindu-şi uneori, fie şi numai de faţadă, idealurile şi contrafăcându-şi arta, pentru a o adapta cerinţelor momentului.

btn_buy_now-red-ro-150x41—————————————————————————————————————————-

 

Potopul I + II – Henryk Sienkiewicz – 31.44 lei – Dezorientati, fricosii si resemnatii de ieri se transforma miraculos in luptatori vajnici, a caror darzenie uimeste pe vrajmasul invatat sa obtina totul fara lupta

btn_buy_now-red-ro-150x41——————————————————————————————————————————

 

 

Marile orase din istoria omenirii – John Julius Norwich – 116.20 lei – O carte de istorie, dar şi de artă şi arhitectură, despre comerţ şi comunicaţii, călătorii şi explorări, economie şi politică.

btn_buy_now-red-ro-150x41

 

Comentariile sunt închise.