2 romane japoneze celebre cu discount 70%

2-romane-japoneze2 romane japoneze cu discount 70%!

Comandă acum romanele a doi autori japonezi celebri și vei plăti doar 12, 9 lei în loc de 37 lei!

Balada de la Narayama – Shichiro Fukazawa,

 

In Balada de la Narayama, Fukazawa Shichiro descrie o societate fictiva care traieste in secolul al XIX-lea intr-o regiune muntoasa indepartata, izolata de lume, in nordul Japoniei. In sat exista obiceiul crud ca oamenii in varsta, dupa ce implinesc varsta de 70 de ani, sa fie dusi pe muntele Nara unde salasluiesc spiritele zeilor buni, si lasati sa moara acolo pentru a lasa hrana celor mai tineri, tema oferita scriitorului de o straveche legenda a locului sau natal.

Cheia – Junikiro Tanizaki,

 

Autor a douăsprezece romane, dintre care cinci – printre care şi Cheia – ecranizate, el Junichirō Tanizaki fost distins în 1949 cu Premiul imperial japonez pentru literatură.

In Japonia anilor ’50, încă reticentă la influenţele vestice, un bărbat şi o femeie, trecuţi de prima tinereţe şi aparent împăcaţi cu ideea că sunt departe de a fi compatibili sexual, se hotărăsc separat să îşi pună pe hârtie frustrările amoroase care le macină altfel tihnita viaţă conjugală. Totul pare să fie sub control, atâta timp cât jurnalul fiecăruia nu va fi niciodată citit de celălalt.

vezi AICI promotia

Comentariile sunt închise.