22% reducere la seria Cincizeci de umbre (Fifty Shades)

Seria Cincizeci de umbre (Fifty Shades) scrisa de celebra scriitoare E.L. James, serie care a devenit bestseller mondial absolut (numarul 1 pe Amazon.com, New York Times Bestseller, Amazon.co.uk, Bookseller), poate fi cumparata acum cu reducere pret.

Citeşte cartea despre care vorbeşte toată lumea! Romantic, amuzant şi încărcat de erotism, acest roman te cucereşte, te captivează şi te domină.

seria Cincizeci de umbre (Fifty Shades)Cincizeci de umbre ale lui Grey, primul volum al trilogiei, a beneficiat de articole pe prima pagina în celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal şi un prim tiraj de 750.000 de exemplare. Această prima tipărire s-a dovedit în câteva zile insuficientă, astfel că editorul american s-a văzut „obligat” să retipărească romanul. După doar şase săptămâni de la lansare cartea s-a vândut doar în SUA în 10.000.000 de copii, după cum a anunţat New York Times.

Cincizeci de umbre intunecate este al doilea volum al unei trilogii care a marcat o nouă eră în industriaCincizeci de umbre cărţii: după ce a devenit un hit mondial ca e-book, trilogia a fost publicată în format de carte tipărită. Cele trei romane au fost traduse în peste 37 de ţări, iar apariţia lor a fost salutată de celebrele publicaţii New York Times şi Wall Street Journal. Drepturile de ecranizare a trilogiei au fost câştigate de Universal Pictures.

Cincizeci de umbre descatusateCincizeci de umbre descatusate este al treilea volum al  trilogiei.  Trilogia a fost iniţial publicată în format de e-book, fiind în prezent cel mai bine vândut titlu din istoria cărţii electronice.

E L James trăieşte la Londra, este căsătorită şi are doi băieţi adolescenţi. A lucrat ca producătoare TV şi a visat întreaga viaţă să scrie cărţi pentru publicul larg.

Trilogia continua cu un nou roman intitulat Grey, roman in care E L James ne ofera o perspectiva nouaGrey - E.L. James asupra povestii de dragoste care a incantat milioane de cititori din intreaga lume.

E L James a aparut in seria Barbarei Walters, “Ten Most Fascinating People of the Year”, in lista “Most Influential People in the World” a publicatiei Time si a fost numita “Person of the Year” de Publishers Weekly. “Cincizeci de umbre ale lui Grey” a ramas pe lista de bestsellers New York Times 133 de saptamani consecutive, iar in 2015 adaptarea cinematografica – in realizarea careia E L James s-a impicat – a doborat toate recordurile de box office pentru Universal Pictures.

Vezi AICI oferta

                                         PS Transportul este GRATUIT

Comentariile sunt închise.