3 romane de dragoste cu reducere de 55%

55-discount-trei-romane-de-dragoste-3 romane de dragoste cu reducere de 55%!

Comandă acum pachetul cu cele 3 romane de dragoste și vei plăti doar  26 de lei în loc de 59 lei!

Care sunt cele 3 romane de dragoste:

Cheia – Junichiro Tanizaki,

In Japonia anilor ’50, inca reticenta la influentele vestice, un barbat si o femeie, trecuti de prima tinerete si aparent impacati cu ideea ca sunt departe de a fi compatibili sexual, se hotarasc separat sa isi puna pe hartie frustrarile amoroase care le macina altfel tihnita viata conjugala. Totul pare sa fie sub control, atata timp cat jurnalul fiecaruia nu va fi niciodata citit de celalalt. Dar oare asta este ceea ce vor? Cu fiecare pagina scrisa, autorii descopera inauntrul lor dorinta mai mult sau mai putin latenta ca gandurile asternute pe hartie sa le fie in cele din urma citite de partener, pentru a aduce, macar in ultimul ceas, un strop de pasiune in searbada lor viata sexuala. Sobru si totodata senzational, romanul lui Tanizaki surprinde in mod splendid interactiunea dintre sexe, redata sub forma a doua jurnale paralele care se intrepatrund.

 

 Marianela – Benito Perez Galdos,

Marianela, o fetiţă orfană, săracă şi urâtă, se îndrăgosteşte de Pablo, un băiat orb din naştere. Fermecat de vocea ei, Pablo nu şi-o poate imagina decât frumoasă, fapt pentru care îi va împărtăşi dragostea. Magia se risipeşte atunci când medicul Teodoro Golfin îi redă tânărului vederea. Va trece Pablo peste faptul că fata nu este așa cum și-o imagina sau iubirea pentru Marianela se va risipi precum cântecele fetei purtate de vânt? Veti afla din finalul romanului lui Benito Perez Galdos.

 

Marturisirea lui Lucio – Mario de Sa-Carneiro,

 

Marturisirea lui Lucio este o nuvela de o remarcabila intensitate, in care personajul povesteste imprejurarile in care a ajuns sa fie acuzat de o crima pe care nu a comis-o. Intalnirea sa cu enigmaticul poet Ricardo de Loureiro, la o petrecere decadenta, este inceputul unei descinderi in confuzie si nebunie care se termina dramatic.

Scriitorul Mario de Sa-Carneiro (1890-1916), in ciuda vietii sale foarte scurte, cu un sfarsit tragic (s-a sinucis la varsta de douazeci si sase de ani) este considerat unul dintre scriitorii care au avut cea mai mare influenta asupra literaturii moderne portugheze.

Comandă acum cele trei romane de dragoste la pretul de 26 lei

Oferta este valabila in limita stocului disponibil si numai in luna noiembrie 2015!

Comentariile sunt închise.