50% reducere la seria de carti “ Dune ” de Frank Herbert

dunePuteti beneficia de 50% reducere la seria de carti “Dune” de Frank Herbert, una dintre cele mai complete si apreciate opere SF. Desi aparuta cu multe decenii in urma, Dune este mai actuala si mai populara ca niciodata. A fost tradusa in zeci de limbi si s-a vandut in peste 20 de milioane de exemplare.

Frank Herbert (1920-1986) este scriitorul care a creat cea mai iubita poveste SF a tuturor timpurilor: Dune. Scriitorul a avut o personalitate multipla, cu un mod complicat si intortocheat de gandire, iar opera sa de capatai este o reflectare a modului sau de a fi. Chiar daca romanele care alcatuiesc seria Dune sunt scrieri clasice, structurate pe mai multe niveluri de intelegere, seria se dovedeste una dintre cele mai complexe opere SF scrise vreodata.

Pentru documentarea si elaborarea seriei Dune, a avut nevoie de 6 ani . Si dupa toate aceste sacrificii si framantari, a primit refuzuri din partea a 23 de editori. Sotia sa, Beverly, a fost pentru Frank Herbert sprijinul cel mai de nadejde. Aceasta a renuntat la propria cariera literara, muncind pentru a plati facturile si a-i acorda lui Frank intreaga libertate de creatie de care avea nevoie. In fapt, cei doi au format o adevarata echipa, Beverly fiind cea care i-a redactat aproape toate scrierile. Cei doi au trait o poveste de dragoste remarcabila si tragica in acelasi timp, iar moartea prematura a sotiei i-a lasat lui Frank Herbert un gol imens in suflet, modificand chiar, intr-un fel, cursul unuia dintre romanele din ciclul Dune: Canonicatul Dunei.

Puteti beneficia de 50% reducere la seria de carti “Dune” de Frank Herbert dand clic AICI.

Seria cuprinde:

Dune (paperback)

Mantuitorul Dunei (paperback)

Copiii Dunei (paperback)

Imparatul-Zeu al Dunei (paperback)

Ereticii Dunei (paperback)

Canonicatul Dunei (paperback)

Comentariile sunt închise.