6 Din 49 De Sanse La Iubire de Raluca Kisescu

6 Din 49 De Sanse La IubirePentru mine, a scrie impreună e cea mai complexă formă de camaraderie. Lună de lună, pregătind un nou număr al revistei Tango-Marea Dragoste, plec în căutare de subiecte, idei şi imagini, ca într-o expediţie grea, ca şi cum am avea de cucerit un

vârf sălbatic de munte, un pol îngheţat sau un milion de inimi de piatră. De formula echipei în care porneşti într-un asemenea drum depind nu doar frumuseţea călătoriei, ci chiar şansele tale de supravieţuire. 6 din 49 de sanse la iubire? Mai multe? Mai puţine? Veţi găsi câteva răspunsuri în cartea de faţă. Pentru că, de patru ani încoace, Raluca Kisescu merge alături de mine şi de camarazii mei de dragoste şi scris până la capătul lumii. De acolo ne întoarcem – ce nebunie! ce curaj! – voioşi şi teferi, obosiţi, dar convinşi că viaţa nu are rost decât dacă luăm demersul, încă o dată, de la capăt. Nu ştiu cât de multe a avut de învăţat Raluca Kisescu fiindu-ne alături, pentru că era deja antrenată în ale îndrăznelii şi scrisului nobil, dar ştiu că noi ne inspirăm mereu din zâmbetul ei uimit, din felul neasemuit în care combină matematica şi poezia, din puterea de a aşeza business-ul şi pasiunea romantică nu doar în aceeaşi frază, ci în aceeaşi viaţă. Îi mulţumesc Ralucăi Kisescu. Prin cartea ei, 6 din 49 de sanse la iubire, mă face să iubesc din nou „parfumul de femeie”, la care în ultimii ani devenisem insensibil – a spus cavalerul cel mai mândru al echipei noastre de exploratori, Alex. Ştefănescu – dându-şi astfel binecuvântarea pentru un debut literar atât de aşteptat.

Alice Nastase Buciuta:
Raluca Kisescu este scriitoare pana-n maduva sufletului sau de artist, desi, in viata de zi cu zi, adora matematica si se dovedeste a fi, cu gratie si eficienta, una dintre cele mai bune directoare de marketing ale unei mari companii internationale: Avon. In formula editoriala sofisticata, curata si luminoasa a revistei Tango-Marea Dragoste, textul Ralucai Kisescu, devenit de la cea dintai aparitie de acum patru ani o rubrica citita si iubita, isi revendica zona cea mai zambitoare si cea mai lucida a analizei iubirii si a descrierii drumului intortocheat pe care femeile frumoase, destepte, curajoase il urmeaza in cautarea ei.

Cumpara ACUM cu reducere de pret

+
Transport GRATUIT

Comentariile sunt închise.