65% discount pentru trei carti argentiniene

carti argentiniene65% discount pentru trei carti argentiniene!

Cumpara acum cele trei carti argentiniene si vei plati 29 lei in loc de 85 lei!

 Văduvele de joi seara – Claudia Pineiro,

Câteva familii prietene locuiesc la periferia metropolei Buenos Aires, într-un cartier select şi închis, unde se intră numai pe baza cartelei magnetice de identificare: pare imaginea unei lumi ideale, strălucitoare ca în reclame. Dar este doar o iluzie, pentru că şi în această lume perfectă se insinuează tragedia, abuzul şi disperarea, iar criza economică face ravagii şi schimbă destine. Văduvele de joi seara, „o analiză nemiloasă a unui microcosmos social aflat într-un proces de decadenţă accelerat“ (José Saramago) este un roman captivant ca o partidă de şah, în care fiecare mutare a unei piese precipită finalul. Văduvele de joi seara, filmul după romanul Claudiei Piñeiro, a fost lansat în 2009 cu o audienţă record. Tirajul cărţii a depăşit 200.000 de exemplare, iar drepturile de traducere au fost vândute în paisprezece ţări.

Povești de moarte și de sânge – Ricardo Guiraldes,

 

Stilul povestirilor lui Güiraldes, lipsit de înflorituri şi de redundanţă şi la fel de puternic precum personajele pe care le descrie, aminteşte uneori de al prozei lui Borges. Datorită acestor povestiri despre gauchos şi al romanului său Don Segundo Sobra, Ricardo Güiraldes este considerat printre cei mai importanţi scriitori argentinieni din prima jumătate a secolului al XX-lea.

 

Hazliile isprăvi ale nepotului lui Juan Moreira – Roberto Payró,

Romanul este o „satiră simpatică”, plină de umor, a arivistului Herrera, care este în esenţă un pícaro, dar şi-a pus în faţa numelui un „don” (ca titlu de nobleţe) şi urcă treptele ierarhiei social-politice călcând în picioare tot ce i-ar putea sta în cale.

vezi AICI promotia

Comentariile sunt închise.