75% reducere la 3 carti semnate de autori americani premiati

carti semnate de autori americani premiatiDiscount 75% la 3 carti semnate de autori americani premiati!

 Comandă acum cele trei titluri semnate de mari autori americani și vei plăti doar 21 lei + transport:

Jhumpa Lahiri, Interpret de maladii (Premiul Pulitzer pentru ficțiune)

Interpret de maladii este o colectie de proza scurta care cuprinde noua povestiri cu si despre indieni, imigranti sau nu. Personajele, banale in aparenta, trec prin intamplari dintre cele mai obisnuite, la prima vedere, in care autoarea descopera marea lor intalnire cu destinul. Protagonistii au ceva din haloul personajelor stranii, inadaptabile, din Noua povestiri, celebrul volum al lui Salinger, caruia Jhumpa Lahiri ii face o discreta reverenta, reunind tot noua titluri in sclipitoarea ei carte de debut.

 

Donald Barthelme, 60 de povestiri

În povestirile lui Donald Barthelme, laureat al prestigiosului National Book Award si una dintre cele mai importante si inovatoare voci din literatura secolulul XX, cele mai frapante trăsături sunt bizareria și absurdul, spațiul și timpul adesea paradoxale și influența artelor vizuale, în special a colajului.

Donald Barthelme, Regele

Regele este o pseudo-alegorie a mitului Regelui Arthur şi al Cavalerilor Mesei Rotunde, puşi să trăiască în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Ironia lui Barthelme transpare insinuant în discrepanţele dintre lumea aşa-zis romantică a personajelor medievale şi societatea europeană din cel mai tulburat deceniu al secolului al XX-lea.

Comanda ACUM

Comentariile sunt închise.