Agenda medicala MERCK

Agenda medicala Merck, o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dvs, a ajuns la ediţia a doua, este complet revizuită şi conţine aproape toate informaţiile din Manualul Merck de diagnostic şi tratament, dar scrise într-un limbaj uşor de înţeles, accesibil publicului larg. Această nouă ediţie este

generos ilustrată, cititorul găsind aici descrierea tuturor bolilor importante şi problemelor de sănătate care îl interesează.

 Conţinutul este organizat în secţiuni şi capitole, astfel încât accesul la informaţie să fie rapid şi facil; la începutul fiecărui capitol sunt date informaţii despre funcţionarea normală a unui organ, pentru ca apoi să fie descrise semnele şi simptomele bolilor, diagnosticul de laborator şi tratamentul recomandat.

De asemenea, există un capitol de urgenţe medicale, cu noţiuni speciale, ce tratează aspecte ale medicinei alternative şi complementare, afecţiuni chirurgicale, sănătatea şi călătoriile.

 Scrisă de aproximativ 200 de specialişti, această nouă ediţie a lucrării a fost complet revizuită şi adăugită cu noi date recent descoperite în domeniul medicinei şi al sănătăţii.

Capitolele noi sau complet revizuite includ, printre altele:

  • medicina alternativă
  • probleme de comportament la copilul mic
  • comunicarea cu specialistul în sănătate
  • disfuncţia sexuală feminină
  • primul ajutor
  • simptomele şi diagnosticul afecţiunilor ginecologice

Agenda medicala Merck poate fi achizitionata de AICI cu reducere de pret.

Ce mai poti citi:

Manualul Merck de diagnostic si tratament<<< vezi aici

Agenda Medicala Merck – Simptomele Explicate Pacientilor<<<< vezi aici

 

Comentariile sunt închise.