Anna in vesmant de sange de Kendare Blake

anna-in-vesmant-de-sangeCas Lowood a moştenit o vocaţie neobişnuită: uciderea celor morţi.

„O poveste intunecata si complicata, cu un erou care ii ucide pe cei morti, dar, la randul sau, este indragostit de moarte. Asa vei fi si tu pana la sfarsitul cartii!” –Cassandra Clare

La fel ca tatăl său, Cas străbate ţara în lung şi-n lat împreună cu mama lui, o vrăjitoare inofensivă, şi cu pisica lor, care simte prezenţa duhurilor. El cercetează legende şi folclor local, încercând să ţină pasul cu morţii criminali, evitând lucrurile enervante precum viitorul şi prietenii.

Când ajung într-un oraş necunoscut căutând o fantomă pe care localnicii au botezat-o Anna in vesmant de sange, Cas se aşteaptă ca totul să decurgă conform planului: urmăreşte, vânează, ucide.

In schimb, el descoperă o fată prinsă într-o urzeală de blesteme şi mânie, o fantomă cum nu a mai înfruntat niciodată. Incă mai poartă rochia pe care a îmbrăcat-o în ziua din 1958, când a fost ucisă cu sălbăticie, o rochie odată albă, acum şiroind de sânge. De când a murit, Anna i-a ucis pe toţi cei care au îndrăznit să păşească în casa părăsită, în stil victorian, în care locuise.

Insă lui, dintr-un motiv oarecare, îi cruţă viaţa. DE CE OARE?

CUMPARA ACUM cu reducere de pret

Comentariile sunt închise.