Atlas de anatomie. Morfologie. Functionare. Aspecte clinice

atlas-de-anatomie-morfologie-functionare-aspecte-cliniceExceptional prin modernitatea planselor cu 1300 de ilustratii de o rara calitate stiintifica. Cele 9 capitole acopera intreaga anatomie umana, inclusiv anatomia aparatului reproducator si a sistemului nervos, avand 50 de sectiuni anatomice cu reflectarea fidela a imagisticii medicale, note explicative succinte care sporesc informatia furnizata de reprezentarile grafice, prezentare conforma cu terminologia anatomica internationala. Didactic, dar placut si vivace, prezentul atlas este un instrument de cunoastere accesibil tuturor.

Atlas de anatomie. Morfologie. Functionare. Aspecte clinice imbina cel putin doua calitati necesare unui demers de o asemenea anvergura:

  • prezentare grafica de exceptie, care are si meritul de a cuprinde toate tipurile de structuri anatomice (oase, muschi, nervi etc.), dand astfel posibilitatea de a le invata in raporturile lor firesti;
  • viziune care, pornind de la morfologie, de la structuri anatomice, ajunge la functionalitatea acestora, pregatind studentul pentru abordarea succinta a aspectelor clinice.

Consider ca prezentul atlas poate constitui un real sprijin al primilor pasi ai unui student la Medicina.“ – Florin Mihail Filipoiu

Cumpara ACUM cu reducere de pret

Vezi si: Bazele anatomiei de Pierre Kamina <<< clic AICI

Comentariile sunt închise.