Calaul de Jo Nesbo

calaul  Calaul de Jo Nesbo face parte dintr-o serie de şase romane, cu un enorm succes la public şi castigatoare a peste 10 premii în 10 ani. Romanul Calaul a fost inclus in 2009 in Top 100 Publishers Weekly si nominalizat în 2010 la Edgar Award…

O inregistrare neclara dintr-o banca arata cum un barbat o ameninta pe casiera cu un pistol si ii spune sa numere pana la 25 si, cand nu-si primeste banii la timp, o executa. Cazul ii este repartizat lui Harry Hole.

Insa lucrurile sunt complicate pentru detectiv caci, in timp ce prietena lui este plecata in Rusia, Harry se intalneste intamplator cu o veche pasiune de-a lui. Dupa o cina la casa acesteia, el se trezeste acasa, fara insa sa-si aduca aminte nimic din ultimele 12 ore. In aceeasi dimineata, femeia este gasita moarta in propriul pat, iar Harry incepe sa primeasca e-mailuri de amenintare. incearca oare cineva sa puna pe seama lui aceasta moarte inexplicabila?

Intre timp, atacurile de la banci continua cu o salbaticie neobisnuita si Harry Hole trebuie sa gaseasca puterea sa rezolve ambele mistere.

O carte care te captiveaza de la inceput pana la sfarsit.

cumpara ACUM cu reducere de pret

Cartea mai poate fi gasita si AICI cu reducere de pret.

Comentariile sunt închise.