Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin

Cantec de gheata si foc

50% reducere

Cantec de gheata si foc este o serie de romane epico-fantastice scrise de romancierul si scenaristul american George R.R. Martin, care s-au vândut in mai mult de 15 de milioane de exemplare în toată lumea și au fost traduse în mai mult de 20 de limbi.

Acțiunea se petrece într-o lume fictivă, în principal pe continentul numit Westeros, dar și pe …un uscat din est, cunoscut sub numele de Essos. Majoritatea personajelor sunt umane, dar, pe măsură ce seria avansează, sunt introduse și alte rase, cum ar fi recii și periculoșii Ceilalți din nordul extrem și dragonii care scuipă foc din Est, ambele rase fiind considerate dispărute de către oamenii poveștii.

Pachetul contine cele cinci titluri din saga Cantec de gheata si foc, de George R.R. Martin, in format hardcover:

  • Urzeala Tronurilor
  • Inclestarea Regilor
  • Iuresul Sabiilor
  • Festinul Ciorilor
  • Dansul dragonilor

cumpara ACUM cu reducere de 50%

A Clash of Kings, A Dance With Dragons, A Feast for Crows, A Game of Thrones, A Storm of Swords, black friday 2012 carti, black friday romane, Cantec de gheata si foc, Dansul dragonilor, Festinul Ciorilor, george r r martin, George RR Martin, Inclestarea Regilor, Iuresul Sabiilor, reduceri nemira, Song of Ice and Fire, Urzeala Tronurilor, urzeala tronurilor pret mic, World of A Song of Ice and Fire

Comentarii

Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin — Un comentariu

  1. Pingback: Cantec pentru Lya de George R.R. Martin