Cartea de bucate a lui Horia Varlan contine retete ale unor preparate care au fost culese de autor in calatoriile prin tara, altele preluate din caietele de bucate ale
bunicii sau “furate” de la cate o gospodina priceputa, dar toate au fost testate de Horia Virlan in bucatarie, iar marea majoritate a preparatelor a suferit modificari in ceea ce priveste componenta ingredientelor si a tehnicilor culinare.
In aceasta carte de bucate, ingredientele si condimentele sunt cele comune, pe care le gasim in orice magazin, super market sau piata. Autorul nu a dorit sa impopotoneze retetele gatite de mamele si bunicile noastre cu ingrediente “fancy”, doar din dorinta de ale face cat mai interesante, Horia Virlan considerand ca o bucata de carne de calitate, insotita de o leguma proaspata, nu are nevoie de mare ajutor din partea condimentelor, ci doar de un mod corect de a fi pregatite.
Ce carti scrise de Horia Varlan mai puteti cumpara:
- Prajiturele de casa si alte dulciuri bune – Horia Varlan <<< cumpara acum
- Pesti si vietati ale apei – Horia Varlan <<< cumpara acum