Cartea vietii de Deborah Harkness

Cartea vietii de Deborah Harknesscartea-vietii este continuarea bestsellerurilor Cartea pierdută a vrăjitoarelor şi Şcoala nopţii.

Proaspat intorsi din calatoria in timp ce i-a purtat pana in Anglia anilor 1590,

Diana Bishop si Matthew Clairmont sunt asteptati de vechi prieteni, dar si de noi amenintari. Vestea ca Diana urmeaza sa nasca gemeni este primita cu entuziasm, dar si cu ingrijorare. In timp ce Diana trebuie sa-si apere pozitia in mijlocul complicatului neam de Clairmont, pastrand totodata secretul asupra adevaratei naturi a puterilor ei, Matthew isi vede propriile taine scoase la lumina atunci cand Benjamin, fiul pe care il credea pierdut, revine in viata lui cu ganduri negre si o puternica dorinta de razbunare.

Singura cale de a-si ocroti familia si prietenii ramane reintregirea misteriosului manuscris Ashmole 782 si descifrarea continutului sau. Strangand in jurul lor vampiri, vrajitoare, demoni si chiar oameni, Diana si Matthew se lasa condusi de scrierile stravechi, dar si de stiinta moderna, intr-o palpitanta aventura a cunoasterii la capatul careia vor afla cine sunt cu adevarat.

„O poveste irezistibilă despre vrăjitorie, știință și o iubire imposibilă.“        (People)

„Deborah Harkness ne conduce prin locuri pe unde n-am mai fost niciodată până acum… Încântător!“        (USA Today)

Cumpara ACUM cu reducere de pret

Comentariile sunt închise.