5 carti de bucate celebre si foarte cautate

carti de bucateIn acest articol mi-am propus sa aduc in atentia dvs cateva carti de bucate celebre care sunt foarte cautate pe internet. Aceste carti nu va prezinta doar retete culinare extraordinare ci pot deveni chiar un mod de viata (sanatos!). In majoritatea retetelor se folosesc ingrediente pe care le puteti cumpara din orice magazin. In plus,

veti gasi retete usoare si rapide, dar in alta varianta, de  supe, salate, paste, carne, peste, deserturi si legume … niste meniuri cu adevarat uluitoare si simple.

Iata cateva carti de bucate:

La masa cu Jamie este o carte de bucate pentru toată lumea. Vă oferă tot ce veţi avea nevoie să ştiţi vreodată despre cum să vă hrăniţi corespunzător, dumneavoastră şi toată familia. Ce-ar putea fi mai important?

Cumpara ACUM!

.

.

.

.

.


Cartea de bucate a Silviei Jurcovan, care a cunoscut numeroase editii, si care de aproape 30 de ani, e nelipsita din bucataria noastra, este acum intr-o noua editie, si nu una oarecare, ci una indelung dichisita si eleganta.

Cumpara ACUM!

.

.

.

.

.

.


O carte regala de bucate scrisa de Principesa Margareta a României cu ajutorul careia le poti oferi musafirilor tot ce este mai bun, mai preţios şi mai frumos. O carte de bucate, regală la modul propriu.

Cumpara ACUM!

.

.

.

.

.


O autoare care nu mai are nevoie de nici o prezentare, cartea Sandei Marin (alias Cecilia Maria Zapan) cuprinde feluri de mancare traditionale romanesti, apreciate si intrate in obisnuinta poporului nostru. Retete complete ce nu necesita aportul creativ al gospodinei pentru a da rezultatele scontate.

Cumpara ACUM!

.

.

.

.

.

.


Cartea de bucate a lui Horia Varlan contine retetele unor preparate care au fost culese de autor in calatoriile lui prin tara, altele au fost preluate din caietele de bucate ale bunicii sau au furate de la cate o gospodina foarte priceputa, dar toate au fost testate si modificate de Horia Virlan.

Toate ingredientele si condimentele le gasim in orice magazin, supermarket sau la piata. Autorul considera ca o mancare poate fi foarte buna daca este corect pregatita.

Cumpara ACUM!

.

.

.

.


Alte carti de gastronomie puteti gasi AICI la preturi mici!


Comentariile sunt închise.