Cautand-o pe Alaska – O carte pe zi

Cautand-o pe Alaska   Cautand-o pe Alaska de John Green este o alta carte exceptionala care merita sa faca parte din orice biblioteca respectabila si pe care va face parte si din seria de articole ” O carte pe zi „.

Frumusetea acestui roman sta in faptul ca nu ascunde nimic. — The Guardian

Miles Halter, un adolescent singuratic pasionat de cuvintele rostite de personaje celebre in ultimele lor clipe de viata – pleaca la scoala cu internat Culver Creek in cautarea a ceea ce Rabelais numea „Marele Necunoscut”.

Acest Necunoscut se dovedeste mai tulburator decat si-ar fi imaginat vreodata cand in noul sau cerc de prieteni isi face intrarea seducatoarea Alaska Young. Inteligenta, amuzanta, imprevizibila, Alaska il atrage intr-o lume misterioasa de lumini si umbre, ce sta sub semnul ultimelor cuvinte ale lui Simón Bolívar, faimosul general imortalizat de Gabriel García Márquez: „Cum o sa mai ies eu din labirintul asta?”

cumpara ACUM cu reducere de pret

Cautand-o pe Alaska, romanul de debut al lui John Green, i-a adus autorului premiul Michael L. Printz acordat de American Library Association si nominalizarea la Los Angeles Times Book Prize.

De acelasi autor, la Editura Trei a aparut Sub aceeasi stea >>> vezi AICI, roman care a primit numeroase distinctii si s-a bucurat de un imens succes de public.

Comentariile sunt închise.