Ce mi-a soptit o vrabiuta – Biz Stone

Ce mi-a soptit o vrabiutaCe mi-a soptit o vrabiuta este o poveste emoționantă de viaţă, amuzantă şi edificatoare deopotrivă, în care Biz se destăinuie până la capăt, oferindu-i cititorului darul perspectivei atunci când vine vorba de asumarea riscurilor, schimbarea vieţii personale şi schimbarea lumii. 

Biz Stone ne împărtăşeşte toate secretele succesului pe care le-a descoperit de-a lungul timpului. I-am recomandat să nu facă asta. Dacă nu te simți inspirat şi îmbogăţit de această carte, înseamnă că nu ai citit-o. – Stephen Colbert

O lectură obligatorie pentru oricine care caută să-şi folosească potenţialul creativ.

Plecând de la titlul de „Tocilar al anului“, conferit de revista GQ, şi ajungând unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, conform revistei Time, Biz Stone înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiţi. Dar toţi îl cunosc drept cofondatorul creativ, efervescent, amuzant, cuceritor de optimist şi remarcabil de perspicace al Twitterului – platforma de social media care a schimbat de una singură modul în care funcţionează lumea contemporană. În această carte, Biz vorbeşte despre eşec, importanţa vulnerabilităţii, ambiţie şi cultură organizaţională. În lumea lui Biz:

Oportunităţile pot fi fabricate.
– Rezultatele bune apar odată ce abandonezi un mod linear de gândire.
– Creativitatea este inepuizabilă.
– A pune întrebări nu te costă nimic.
– Succesul personal şi global se obţine întotdeauna prin empatie.

Cumpara cartea de AICI

Comentariile sunt închise.