Cel mai bun e-book reader

Cel mai bun e-book readerCel mai bun e-book reader in acest moment este Kindle PaperWhite (diagonala de 6 inch) produs de Amazon. Produsul poate fi cumparat din Romania (cu reducere de 13%) la pretul de 649 lei de AICI. Ca si caracteristici gasim:

Rezolutie de neegalat

Display-ul Paperwhite va ofera cu 62% mai multi pixeli, iar in mod exceptional textul si imaginile sunt foarte clare. Ecranul Kindle Paperwhite are contrast cu 25% mai mare. Textul este clar, intunecat pe un fundal alb, stralucitor care face ca citirea sa fie perfecta.

Lumina incorporata

Paperwhite ghideaza lumina de sus si nu proiecteaza lumina direct in ochii dumneavoastra, reducand astfel oboseala. Puteti ajusta luminozitatea ecranului pentru a crea o experienta de lectura perfecta in toate conditiile de iluminare.

Viata bateriei nu este compromisa

O singura incarcare mentine bateria pana la opt saptamani, bazat pe o jumatate de ora de lectura pe zi cu wireless oprit si setarea luminii pe 10. Puterea de inovatie tehnologica si de management va permite sa lasati lumina pornita tot timpul pentru cel mai bun contrast posibil, fara a sacrifica viata bateriei.

Luminozitate reglabila

Ochii dumneavoastra se adapteaza la cantitatea de lumina din jur, asa ca veti prefera lumina mai slaba atunci cand cititi intr-un cadru intunecat. Puteti regla luminozitatea de pe Kindle Paperwhite cum doriti astfel incat sa puteti citi confortabil in orice moment al zilei.

Albul perfect echilibrat

S-a lucrat pe Kindle Paperwhite peste doi ani pentru a perfectiona uniformizarea luminii incorporate, aplatizand un cablu de fibra optica intr-o foaie pentru a asigura o distributie perfecta de lumina. Design-ul foloseste ca modele optice scara nanometrica, pentru a permite un control strict asupra directiei de lumina. Bucurati-va de lectura cu uniformitatea luminii exceptionale si a albului uniform echilibrat pe tot ecranul.

Titlurile Kindle exclusive

Peste 180.000 de titluri Kindle exclusive, care nu se gasesc oriunde in alta parte, inclusiv carti scrise de autori best seller, cum ar fi Kurt Vonnegut, Stephen Covey, Borowitz Andy si McQuestion Karen.

Cumparati o data, cititi pretutindeni

Bucurati-va de continutul achizitionat oriunde ati fi. Cartile Kindle pot fi citite pe Kindle, iPhone, iPad, dispozitive Android, BlackBerry, Mac, PC, browsere web sau cu aplicatii gratuite de lectura.

Carti gratuite in domeniul public

Milioane de carti sunt disponibile gratuit in domeniul public.

Ecran mat

Kindle Paperwhite are un ecran mat, care reflecta lumina ca hartia obisnuita, astfel incat sa puteti citi la fel de usor in lumina puternica a soarelui ca si in camera dumneavoastra de zi fara sa orbiti.

Iluminare integrata

Cu Kindle Paperwhite, cititul in pat este posibil. Lumina integrata se aprinde, fara sa lumineze intreaga camera, asa ca nu va va deranja partenerul atunci cand doriti sa cititi pe timp de noapte.

X-Ray

Exclusiv pe Kindle, explorati cu o singura apasare, si veti vedea toate pasajele dintr-o carte, idei, personaje fictive, figuri istorice, locuri sau subiecte de interes.

Dimensiune reglabila a textului

Concepeti-va propria experienta de lectura perfecta prin personalizarea dimensiunii textului pentru a se potrivi gusturilor dumneavoastra. Alegeti din opt dimensiuni de text pentru a preveni ochii obositi.

Conceput pentru citit

Spre deosebire de un display cu iluminare de fundal, Kindle Paperwhite ghideaza lumina spre suprafata ecranului e-ink de sus, astfel ca niciodata lumina nu va stralucii direct spre ochii dumneavoastra, permitandu-va sa cititi confortabil.

Timpul in care citim

Timpul in care citim este o caracteristica noua pentru Kindle Paperwhite si va ajuta sa stiti cat timp va va lua pentru a termina un capitol sau o carte. Timpul pentru a citi este bazat pe viteza de citire si este actualizat in mod constant ca viteza. Cu aceasta aplicatie, nu a fost niciodata mai usor sa ne decidem cand sa incepem un nou capitol sau sa terminam capitolul de lectura.

Cumpara ACUM

Daca doriti un alt e-book reader la fel de bun, puteti gasi AICI.

Comentariile sunt închise.