Celebrele carti de colorat pentru adulti acum cu reducere de pret

carti de colorat pentru adultiEditura Litera a adus in România celebrele carti de colorat pentru adulti, cu ilustrații create de Johanna Basford, traduse în 14 limbi și vândute în peste trei milioane de exemplare. Gradina secreta și Padurea fermecata sunt o invitație convingătoare la creativitate și relaxare, înfățișând lumi fantastice, create minuțios de ilustratoarea scoțiană și gata să fie aduse la viață prin intermediul culorilor.

Gradina secreta conține ilustrații împodobite cu minunate detalii în tuș, care ascund tot felul de mici creaturi, nerăbdătoare să fie descoperite.

Călătoria prin Padurea fermecata conduce spre castelul din inima acesteia, unde se află comoara.

Pe lângă desenele de colorat și de înfrumusețat, pe drum apar animale și obiecte magice, printre acestea numărându-se și nouă simboluri speciale.

Ideea acestor carti de colorat pentru adulti i-a venit Johannei Basford după ce multe persoane i-au spus că atunci când îi văd ilustrațiile vor să le coloreze. Tânăra artistă s-a hotărât să realizeze aceste cărți de colorat nu pentru copii, ci pentru adulți, declanșând astfel un nou trend. Fiecare desen este realizat manual, folosind doar cu stiloul și cerneala, într-un stil deosebit, care ascunde foarte multe detalii.

Rezultatul final nu este doar o carte de colorat, ci una de artă.

La scurt timp după apariția cărților pe piață, Johanna a început să primească mii de fotografii cu pagini colorate din carte. Fiecare desen era unic. Pe site-ul său, Johanna a făcut o galerie cu aceste fotografii, creând astfel o comunitate online.

Cum a ajuns coloratul să devină un fenomen în rândul adulților? Pentru că este o activitate captivantă, care trezește nostalgii, o activitate manuală, creativă, care induce o stare de liniștecombate stresul și oprește șirul gândurilor negre legate de frământările cotidiene.

Cumpara Gradina secreta cu reducere de pret

Cumpara Padurea fermecata cu reducere de pret

Comentariile sunt închise.