Colectionara de parfumuri interzise de Kathleen Tessaro

colectionara-de-parfumuri-interziseColectionara de parfumuri interzise de Kathleen Tessaro este un roman care fascineaza, o carte plina de dorinte intunecate, secrete adanc ingropate, amintiri redescoperite, un roman care exploreaza iubirea obsesiva dintre muza si artist, dintre miros si forta coplesitoare a amintirii.

Romanul cu o poveste complexa, cu mult suspans, cu personaje interesante și bine conturate, un roman de epoca (perioada interbelica, al doilea razboi mondial) care ne prezinta pe tanara Grace Monroe, in randul aristocratiei din Londra anilor 1950, o tanara care nu isi gaseste locul in aceasta lume.

Intr-o zi, destinul ii scoate in cale o mostenire neasteptata de la misterioasa Madame Eva d’Orsey, a carei identitate trebuie sa o descopere. Povestea ne-o arata pe enigmatica necunoscuta la New York, Monte Carlo, Paris si Londra, dezvaluind o femeie extraordinara, sursa de inspiratie pentru cei mai talentati creatori de parfumuri. Imortalizata in arome de neuitat, existenta Evei d’Orsey ii va schimba viata lui Grace. Tanara va trebui sa aleaga: ori se transforma in femeia pe care o doresc cei din jur, ori ramane ea insasi…

Colectionara de parfumuri interzise este roman rafinat care poate sa fie de neuitat pentru cititori.“ Romantic Times

Cumpara ACUM cu reducere de pret

Cumpara ebook Colectionara de parfumuri interzise

Comentariile sunt închise.