Cu ultima suflare de Paul Kalanithi

cu ultima suflare   Cu ultima suflare, este povestea adevarata a vietii medicului Paul Kalanithi, o cronica a transformarii sale dintr-un naiv student la Medicina, care se intreaba ce inseamna o viata plina de sens, in neurochirurg, in pacient si intr-un tata care trebuie sa-si infrunte propria moarte.

La treizeci si sase de ani, neurochirurgul Paul Kalanithi a descoperit ca sufera de cancer la plamani. A fost inceputul unei schimbari tragice: medicul care trateaza pacienti in faza terminala s-a transformat intr-un pacient care se lupta sa traiasca. Iar viitorul pe care si-l imagina impreuna cu sotia s-a evaporat.

De ce merita traita viata? Ce faci cand viitorul ramane un etern prezent? Ce inseamna sa ai un copil cand nu mai ai sansa la viata? Iata cateva dintre intrebarile la care autorul acestei marturii profund emotionante cauta raspuns.

Cartea lui Paul Kalanithi este o meditatie de neuitat despre infruntarea mortii si un elogiu al vietii.

 cumpara ACUM cu reducere de pret

Despre Paul Kalanithi: neurochirurg si scriitor, s-a nascut la New York. A absolvit cu distinctia cum laude Yale School of Medicine. A obtinut cea mai inalta distinctie a Academiei Americane de Neurochirurgie. In anul 2013 a fost diagnosticat cu o boala terminala. In 2014 si-a incheiat rezidentiatul. A murit in martie 2015, in timp ce lucra la aceasta carte, care a fost publicata de catre sotia lui.

Comentariile sunt închise.