Curcubeie sfaramate de Mary Jo Putney

curcubeie-sfaramateDeprins cu primejdiile si bantuit de propriul trecut, lordul Michael Kenyon nu ezita sa-si riste viata in valtoarea razboiului. Acum insa se vede pus in fata unui pericol mult mai mare: acela de a-si pierde inima, indragostindu-se iremediabil de frumoasa infirmiera de pe front care i-a salvat viata, dar care nu poate fi a lui.
Considerata o adevarata sfanta pentru virtutea, altruismul si curajul sau, Catherine Melbourne are un secret care o macina de multa vreme. In Michael vede forta si blandetea dupa care tanjeste, insa, de dragul onoarei, trebuie sa-si ascunda iubirea si sa-l indeparteze. Chiar si atunci cand se elibereaza dintr-o casnicie care i-a adus numai nefericire, nu-i marturiseste adevarul lui Michael, deoarece stie prea bine ca n-ar mai putea fi sotia altcuiva.
Soarta ii ofera insa posibilitatea de a capata o avere, un titlu si o mostenire pentru fiica sa – cu conditia ca Michael sa joace rolul sotului ei in cursul vizitei pe o insula salbatica din Cornwall. Ceea ce incepe ca o simpla calatorie se transforma insa intr-un vartej nebun de pericole si tradari si dragoste – o dragoste patimasa, care nu mai poate fi negata. – Curcubeie sfaramate de Mary Jo Putney

Cumpara ACUM cu reducere de pret

eBook Curcubeie sfaramate de Mary Jo Putney <<< vezi AICI

Carti scrise de Mary Jo Putney <<<< clic AICI

Comentariile sunt închise.