Descatusarea de Sylvia Day

descatusarea  Descatusarea de Sylvia Day face parte din seria CROSSFIRE, serie care a fost publicată până în prezent în 42 de ţări, cu 18 milioane de exemplare vandute, astfel devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume.

In Descatusarea, povestea pasionala dintre Gideon si Eva si gaseste implinirea desavarsita…

Gideon Cross. Să mă îndrăgostesc de el a fost celmai ușor lucru pe care l-am făcut vreodată. S-a întâmplat instantaneu. Complet. Irevocabil. Să mă căsătoresc cu el a fost un vis devenit realitate. Să rămân căsătorită cu el a fost însă cea mai grea luptă pe care am dus-o vreodată. Iubirea transformă oamenii. A noastră este în același timp un refugiu în fața furtunii și cel mai violent uragan. Două suflete rănite împletite într-un singur spirit.

Ne-am descătușat unul în fața celuilalt cele mai tainice și mai urâte secrete. Gideon este oglinda care îmi reflectă toate defectele… și toată frumusețea pe care nu eram capabilă să o văd. El mi-a oferit totul.

Acum trebuie să îi demonstrez că pot fi și eu pentru el o stâncă lângă care să se adăpostească. Împreună, le putem ține piept tuturor celor care fac eforturi atât de feroce să intervină între noi.

Dar poate că cea mai grea bătălie a noastră se află tocmai în jurămintele care ne dau tărie. Să ne dedicăm iubirii a fost doar începutul. Să luptăm pentru ea este ceva ce fie ne va elibera, fie ne va despărți…

comanda ACUM cu reducere de pret

Seria CROSSFIRE de Sylvia Day cuprinde:

Atractia – Sylvia Day >>> cumpara online cu reducere de pret

Revelatia – Sylvia Day >>> cumpara online cu reducere de pret

Implinirea – Sylvia Day >>> cumpara online cu reducere de pret

Fascinatia – Sylvia Day >>> cumpara online cu reducere de pret

Descatusarea – Sylvia Day >>> cumpara online cu reducere de pret

Comentariile sunt închise.