Distanta dintre noi de Jhumpa Lahiri

distanta dintre noiDistanta dintre noi de Jhumpa Lahiria, roman memorabil, tulburator si puternic, inclus in toate topurile importante: Top TIME cele mai bune romane, Top USA Today cele mai bune carti, Top People cele mai bune zece carti, Top Good Reads cele mai bune carti.

Doi frati, o singura tragedie. Doua civilizatii, o singura viata. Un trecut de cosmar, o revolutie, o iubire ce trece dincolo de moarte, un roman despre distanta dintre oameni si lumi si despre imposibila apropiere.

Din anii ’60 si pana in prezent, din India in America, de la o generatie la alta, povestea unei familii se scrie intr-o carte ce poarta amprenta inconfundabila a scriitoarei Jhumpa Lahiri, castigatoare a Premiului Pulizer.

Explorând conflictele între civilizații și generații, angoasele omului contemporan, rupt între identitățile din care este alcătuit, precum și efectele globalizării, proza semnată de Jhumpa Lahiri se axează pe viața în exil, pe traumă, inadaptare și alienare, cercetând cu finețe viețile frânte ale unor personaje aflate în căutarea fericirii, care este niciodată acasă.

Cea mai buna carte a lui Lahiri. Nelinistitoare si generoasa. Tulburatoare si, de asemenea, satisfacatoare. – The New York Review of Books

Cumpara ACUM cu reducere de pret

eBook Distanta dintre noi de Jhumpa Lahiri <<< vezi AICI

 

Data aparitiei 15.09.2015
Titlu original The Lowland
Colectia Babel
ISBN 978-606-758-349-6
Cod bara 9786067583496
Traducator Adriana Voicu
Format Paperback
Dimensiuni 120 x 220 mm
Nr. pagini 480
Numar volume 1
Editura Nemira

Comentariile sunt închise.