Dosarul Berlin de Leon Berger

dosarul berlin  Dosarul Berlin, o capodopera a fictiunii istorice, se plaseaza intr-una din cele mai zbuciumate epoci ale omenirii. Europa fierbe inaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Nazistii sunt pe cai mari. Domina Germania si ameninta intreg continentul. In ciuda unei aparente unitati, in randurile lor rupturile nu intarzie sa apara…

Jocurile de culise pentru desemnarea unui succesor al lui Hitler mineaza puterea celui de-al Treilea Reich.

Jurnalistul Edmund Schaeffer ajunge involuntar in miezul intrigilor. Impins de propria curiozitate si ajutat de sansa, el se va implica in santajarea celui mai periculos om din al Treilea Reich:Gruppenfuhrer-ul SS Reinhard Heydrich.

Implicindu-se in viesparul bataliei pentru putere de la Berlin, Schaeffer isi risca viata. Dupa intalnirea cu frumoasa si tulburatoarea Katharina, el isi pune in joc si dragostea.

Vor reusi protagonistii sa produca o fisura in structura de monolit a uneia dintre cele mai crunte dictaturi din istorie? Intrigi, suspans si violenta, lupte politice dar si momente de dragoste reprezinta ingredientele care capteaza interesul cititorului pana la ultima pagina.

cumpara ACUM

~ Transportul este GRATUIT prin curier rapid indiferent de valoarea comenzii ~

Scriitorul Leon Berger, care s-a impus ca un maestru al thriller-ului politic, a locuit pe trei continente, stabatand intreaga lume, pe care a cucerit-o prin cartile sale, traduse in numeroase limbi.

Comentariile sunt închise.