Dovada lumii de dincolo de Eben Alexander

dovada-lumii-de-dincoloEben Alexander este un neurochirurg american și autorul cărţii autobiografice „Proof of Heaven: A Neurosurgeon’s Journey into the Afterlife” / „Dovada lumii de dincolo adusă de un neurochirurg”, în care autorul descrie experienţa personală traită în anul 2008, cand creierul lui a fost atacat de o boală extrem de rară:

meningita – o infecţie cu bacteria E.coli care pornise de la măduva spinării şi ajunsese la creier, distrugându-l. Timp de şapte zile s-a aflat în comă. Apoi, tocmai când doctorii constatau ca sansele de supravietuire sunt nule si se gândeau să întrerupă tratamentul, ochii bolnavului s-au deschis brusc. Se întorsese în lumea aceasta.

Însănătoşirea lui Alexander este un miracol medical. Dar adevăratul miracol al poveştii sale se află altundeva. Cât timp corpul lui a zăcut în comă, Alexander a călătorit dincolo de această lume şi a întâlnit o fiinţă angelică. Aceasta l-a călăuzit în cele mai depărtate tărâmuri ale existenţei superfizice. Acolo s-a întâlnit şi a vorbit cu sursa Divină a universului însuşi. Înainte de această călătorie, el nu găsea împăcare între cunoştinţele de neurochirurg şi credinţa în ceruri, Dumnezeu sau suflet. Astăzi, Alexander este convins că adevărata sănătate nu poate fi dobândită decât atunci când realizăm că Dumnezeu şi sufletul sunt reale şi că moartea nu reprezintă sfârşitul existenţei personale, ci doar o tranziţie.

Cartea poate fi gasita AICI

sau de AICI

Comentariile sunt închise.