Ecouri din trecut de Diana Gabaldon

Ecouri din trecutEcouri din trecut de Diana Gabaldon, un bestseller New York Times, un roman care rămâne în mintea cititorului multă vreme după ce povestea s-a terminat.

“Corpul este uluitor de maleabil.
Spiritul este maleabil intr-o si mai mare masura, dar sant lucruri pe care nu le mai intorci. Asa spui, camarade? E adevara, trupu-i usor de mutilat si spiritul poate fi schilodit. Cu toate astea, intr-un om e ceva ce nu poate fi distrus.” – Diana Gabaldon

Claire Randall este călătoare în timp. Aruncată în negura vremii, cu peste două sute de ani în urmă, ea se îndrăgosteşte de rebelul James Fraser, sufletul ei pereche, şi decide să rămână împreună în vremea lui Jamie, în secolul al XVIII-lea. În urma unor evenimente care îi pun viaţa în pericol, fiica lor, Brianna, alege să trăiască în relativa siguranţă a secolului XX, la o veche fermă a strămoşilor ei din Scoţia, împreună cu Roger, soţul ei, şi cei doi copii. Dar întâmplările petrecute cu două secole în urmă prind viaţă prin intermediul scrisorilor lui Claire. Fragilele file scot la iveală dragostea ei pentru Jamie Fraser, omul mult încercat în luptă, călătoria lor din Carolina de Nord pe mare, unde întâlnesc piraţi şi iau parte la lupte navale. Căutând să afle cât mai multe despre Claire, Brianna şi Roger descoperă şi lucruri despre ei înşişi, deoarece destinul familiei din munţii Scoţiei pendulează între viaţă şi moarte în Războiul pentru Independenţa Americii.

Ecouri din trecut este o carte despre călători în timp, despre oameni care şi-au dorit să schimbe istoria, despre caractere puternice care au luptat pentru convingerile sau pentru iubirile lor.

“Tot ceea ce te-ai aştepta de la Gabaldon . . . aventură, istorie, romance, fantasy.” (The Arizona Republic)

Ecouri din trecut de Diana Gabaldon poate fi cumparata cu reducere de pret de AICI.

Comentariile sunt închise.