Enciclopedia concisa Britannica

enciclopedia_concisa_britannicaEnciclopedia concisa Britannica a devenit, în timp, sursa supremă de referință pentru toate domeniile de informare, la orice vârstă, acasă sau la birou. Conține peste 28.000 de articole, ordonate alfabetic. Fiecare articol variază între 50 și 1.000 de cuvinte, întreg textul conținând peste 2,6 milioane de cuvinte. Informațiile sunt completate și exemplificate cu peste

2.000 de imagini, respectiv, 1.800 de fotografii, 190 de cărți, 150 de schițe și 30 de tabele, iar 5% din volumul lucrării reprezintă articole despre realități românești, concepute de autori din România.

Sunt prezentate, într-un singur volum, printr-o selecție riguroasă, informații despre fiecare domeniu al cunoașterii: artă, afaceri, IT (informatică), geografie, istorie, literatură, medicină, științe politice, filozofie, știință, sport. Ultima ediție este actualizată cu cele mai noi descoperiri din tehnologie, lumea afacerilor, îmbinând tematicile clasice cu cele contemporane, respectiv, muzica rock, globalizarea, tehnologia digitală sau sportul. Conține, de asemenea, cele mai recente hărți geografice și ale densității populației, ale răspândirii religiilor în lume sau ale fusului orar.

Cumpara ACUM

sau poti cumpara cu reducere mare de pret

Enciclopedia universala Britannica <<< vezi AICI

Comentariile sunt închise.