Fluturi de Irina Binder (vol.1+2)

 Se spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel.
Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o

invitaţie în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu paşi grăbiţi şi să sfârşească printr-o avalanşă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă şi poate aduce iubirea în viaţa unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi şi amărăciune, dezamăgire şi resemnare.
Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc şi mor.
Iubirea face ca, în timp, măştile oamenilor să cadă, pentru că prea puţini sunt cei care, odată dezveliţi de măşti, mai pot privi printre şi spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat şi să topească lacrimi, prin sărutări fierbinţi, cu care să alunge toate umbrele vieţii.
Citind cartea Fluturi, te bucuri de un univers plin de emoţii şi te regăseşti în fiecare zbucium.

btn_buy_now-red-ro-150x41

Transportul este GRATUIT

„Cândva, când eram mică, tata m-a surprins plângând.
Mi-a spus atunci că Doamne-Doamne le-a dat oamenilor un număr fix de lacrimi și că există două feluri de lacrimi: de tristețe si de fericire.
„Nu îți irosi lacrimile, tati, pentru lucruri care nu merită. Păstrează-le pentru atunci când va trebui să plângi de fericire. Ar fi păcat să nu ai în acele momente cu ce să plângi!”

Fluturi de Irina Binder (vol.1+2+3)  poate fi cumparata de AICI.

Comentarii

Fluturi de Irina Binder (vol.1+2) — Un comentariu

  1. Cea mai proasta carte citita vreodata, o manea lacrimogena din care nu lipseste „fauna” aferenta: cocalarii si fufele. Cartea costa exagerat de mult pentru lipsa de stil literar si de valoare spirituala. Iar cele 600 de pagini parca ar fi texte citite de prin revistele cu pitipoance.