Frumoasa adormita si fusul de Neil Gaiman

frumoasa adormita si fusul

~ Recomandat ~

   Frumoasa adormita si fusul de Neil Gaiman este o senzationala repovestire a basmelor clasice. Scriitorul Neil Gaiman si ilustratorul Chris Riddell tes impreuna un fel de Alba ca Zapada si, aproape, o Frumoasa adormita, cu note subtile de magie intunecata, ce-i va tine pe cititori vrajiti de la inceput pana la sfarsit…

„Daca aceasta carte nu este o capodopera, este, in mod sigur, o comoara. Și asta e mai mult decat suficient.” (Kirkus Review)

Elemente familiare ale basmelor clasice se combina cu subtile tuse moderne, iar rezultatul este o poveste savuroasa, captivanta si intunecat-amuzanta. Originali si surprinzatori, cei doi autori isi cuceresc cititorii prin ceea ce ar putea fi culmea colaborarii lor artistice.

Prin povestea minunat scrisa si datorita minunatelor ilustratii ale lui Chris Riddell, bogate in detalii pretioase, cartea poate fi un cadou cu adevarat special si rafinat.

cumpara ACUM cu reducere de pret

„Chiar daca nu va plac povestile cu zane, va recomandam cu entuziasm aceasta fascinata poveste pentru ca este complet diferita de tot ceea ce ati mai citit pana acum.” (The Guardian)

Comentariile sunt închise.