Furtuna razboiului de Andrew Roberts

 Declarata in Marea Britanie „Cea mai bună carte de istorie militară a anului 2010, Furtuna razboiului este o istorie magistrală, bazată pe o concepție nouă asupra motivelor care au dus la înfrângerea germanilor și a japonezilor. Teza lui Roberts este că nu neapărat Aliații au câștigat, ci mai degrabă Hitler a pierdut războiul din cauza unor decizii strategice greșite și, mai ales, din cauza

nerenunțării la ideologia nazistă. Perfectă pentru cititorii care doresc o perspectivă nouă asupra luptelor și campaniilor decisive, de la Dunkerque la Ziua Z, Furtuna războiului este o examinare puternică și solid documentată a cauzelor și a consecințelor marii conflagrații.

Andrew Roberts este unul dintre cei mai prestigioși istorici britanici, membru al Societății Regale de Literatură și autorul unor cărți premiate și ecranizate. Printre acestea se numără Napoleon and Wellington (2001), Hitler and Churchill: Secrets of Leadership (2003) și Masters and Commanders (2008). – (acestea pot fi comandate in limba engleza apasand pe titlul cartii).

Nu trebuie sa uitam ca autorul a fost numit de publicatia The Economist ,  „cel mai strălucit istoric militar britanic“.

cumpara ACUM cu reducere de pret

al doilea razboi mondial carte, carti al doilea razboi mondial, carti Andrew Roberts, carti de razboi, carti despre al 2-lea razboi mondial, carti despre al doilea razboi mondial, carti despre razboi, carti in engleza, carti istorice, carti razboi, comanda carti, Furtuna razboiului de Andrew Roberts, Hitler and Churchill: Secrets of Leadership, istoria celui de-al doilea razboi mondial carte, Masters and Commanders, Napoleon and Wellington, razboi carti ieftine bune

Comentariile sunt închise.