Goana nebuna a lumii de Colum McCann

Goana nebuna a lumii  Goana ne  buna a lumii de Colum McCann este un elogiu inchinat orasului New York. Cu toate ca e scris intr-un stil urban, alert, fara astampar si reticente, si vorbeste despre o lume profund tehnologizata, romanul lui Colum McCann, Goana nebuna a lumii, este, in esenta, o rapsodie. O retea, elegant tesuta, de …

personaje din toate mediile sociale, ale caror voci, reconstituite cu un har al autenticitatii demn de un arheolog, se intalnesc, aducandu-si fiecare propria poveste de viata, in jurul a ceea ce a fost numit „delictul artistic al secolului XX“: pe 7 august 1974, echilibristul francez Philippe Petit a traversat ilegal, mergand pe sarma, spatiul dintre cele doua turnuri ale World Trade Center din New York.

O rapsodie tragi-comico-eroica, orchestrata simfonic, a metropolei americane, dar si, simbolic, a lumii de azi, intr-o epoca nelinistita care, privita prin ochii acestei carti, o prefigureaza pe a noastra.

O poveste care te hipnotizeaza, o carte foarte inteligent scrisa, apreciata de critica şi de cititori, si care a castigat mai multe premii: Nation Book Award in 2009, Prix litteraire Lucien Barriere – 2009, Union Ambasador Book Award – 2010.

cumpara ACUM cu reducere de pret

Cartea mai poate fi cumparata si de AICI cu reducere de pret

Comentariile sunt închise.