Hendrik de Mol si Planeta de Aur – K.J. Mecklenfeld

Hendrik de Mol„Poartă te frumos cu jucăriile tale, fiindcă e posibil ca într o bună zi chiar viața ta să depindă de una dintre ele.“

O carte pentru copii cu varste cuprinse intre 8 si 80 de ani …

Hendrik de Mol nu este un băiat ca toți ceilalți. Este orfan, locuiește cu bunicul său, Martinus, într-un Muzeu al Jucăriilor, nu iese niciodată din casă și nici nu merge la școală. Într o bună zi, bunicul Martinus, păstrătorul Celui Mai Important Secret din Universul Cunoscut, este răpit, iar Hendrik este transformat într o jucărie, o cârtiță de pluș. Va reuși Hendrik de Mol să își învingă teama de a ieși din casă, ba chiar mai mult, să zboare pe Planeta de Pluș, să îl elibereze pe bunicul Martinus din mâinile fiorosului Calavera, stăpân peste o armată de soldați de lemn, și să se întoarcă în siguranță pe Pământ?

K.J. Mecklenfeld, scriitorul olandez de origine română, este de fapt un urs de pluș. Născut pe Planeta de Pluș și fermecat de către un vrăjitor fără inimă, este nevoit să își trăiască viața pe Pământ, sub înfăţişarea unui om. Scrie cărți pentru copii și îi este tare dor de Câmpiile Portocalii.

„Sunt un urs de pluș, fermecat de către un vrăjitor fără inimă și nevoit să îmi trăiesc viața pe Pământ drept om. Scriu cărți pentru copii.”

O carte care va sigur va place copiilor.

Cumpara ACUM

Comentariile sunt închise.