Intoarcerea Acasa de Orson Scott Card

Intoarcerea Acasa de Orson Scott CardToate cele cinci titluri ale seriei Intoarcerea Acasa de Orson Scott Card pot fi cumparate acum la jumatate de pret. Nu trebuie sa uitam ca Orson Scott Card este singurul autor de science fiction care a primit in doi ani consecutivi prestigioasele premii Hugo si Nebula, pentru Jocul lui Ender si Vorbitor în numele mortilor.

Alte premii prestigioase (Premiul John W. Campbell , premiul SF Chronicle, premiul World Fantasy, premiul Locus, premiul Ignotus, premiul Geffen, premiul Imaginaire, premiul Mythopoeic Society) il recomanda ca un autor care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca dvs.

Pachetul Intoarcerea Acasa de Orson Scott Card contine:

Amintirea pamantului spune povestea celor care au parasit Pamantul distrus de razboaie si s-a stabilit pe planeta Harmony. Pentru a nu repeta erorile ce au dus la distrugerea civilizatiei terestre, computerul principal de pe orbita planetei a fost programat ca gardian al acestei lumi. Misiunea sa este sa apere specia umana de singurul dusman care ar putea-o distruge: omenirea insasi.

Chemarea Pamantului examineaza in detaliu ce se intampla cu oamenii atunci cand inteleg ca ca divinitatea poate nu este omniscienta si ca, uneori, ea insasi are nevoie de ajutor. Personaje incredibil de reale, intriga pasionanta si o abundenta de rasturnari de situatie.

Navele Pamantului – Wetchik, Nafai si familiile lor trebuie sa infrunte deserturile si sa traverseze continente pentru a ajunge acolo unde zac, abandonate, navele spatiale de pe planeta Harmony, asteptand timpul in care vor fi din nou pregatite pentru zboruri interstelare. Dar, dintre cei saisprezece plecati la drum, numai cativa au ales aceasta cale de bunavoie. Ceilalti, fiicele razbunatoare ale Rasei si sotii lor, impreuna cu fiul cel mare al lui Wetchik, Elemak, au fost fortati sa li se alature. Mania lor poate pune in pericol intreaga misiune.

Din nou pe Pamant se concentreaza asupra calatoriei spre planeta Pamant. Conflictul dintre Nafai, conducatorul expeditiei, si fratele lui, Elemak, reizbucneste si se intensifica. Urmeaza o revolta in spatiu, iar violentele se tin lant.

Nascuti pe Pamant urmareste luptele din neamul celor care l-au urmat pe Nafai. Regele din Darakemba, fiii lui, precum si consilierii, impreuna cu marele preot, devin protagonistii intamplarilor.

Cumpara Acum cu reducere de 50%

Comentariile sunt închise.