Intre acte – Radu Beligan

INTRE ACTE

De 1 iunie, la Salonul Internațional de Carte Bookfest, maestrul Radu Beligan a lansat noua lui carte intitulata “Intre acte”, care a ajuns in scurt timp cel mai bine vândut titlu al Editurii ALL la acest târg. Doar în ziua lansării cărții “ Intre acte ” în prezența autorului Radu Beligan s-au vândut peste

700 de exemplare.

“Intre acte” nu este o carte oarecare, o carte de mondenitati ci cuprinde insemnarile maestrului făcute de-a lungul timpului, despre teatru, despre cultura, despre gandurile „Mesterului” asa cum i se spune in lumea teatrului. „Mesterul” e unul singur: Radu Beligan – un miracol artistic.

Intre acte”, o culegere de însemnări, cugetări, rememorări și comemorări care constituie tot atâtea documente ale istoriei și filosofiei teatrului. Fie că istorisește o anecdotă, fie că povestește o întâlnire cu Salvador Dali sau cu Eugen Ionescu, fie că alcătuiește tablouri succinte și grăitoare ale monștrilor sacri ai scenei românești, fie că face subtile analize conceptuale ale fenomenului teatral, Radu Beligan rămâne inconfundabil.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de pret de AICI. Atentie! STOC LIMITAT!

Comentariile sunt închise.