Jurnalul unui pusti de Jeff Kinney

jurnalul unui pustiCauti un cadou pentru copilul tau? Descoperă fenomenul Jurnalul unui pusti de Jeff Kinney (Diary of a Wimpy Kid), probabil cea mai de succes serie de cărţi pentru copii din istorie după Harry Potter: peste 35 de milioane de exemplare vândute în toată lumea, tradusă în aproape 40 de limbi (un bestseller incontestabil care a spart topurile celor mai vandute carti prntru copii, cum ar fi topurile USA Today, Publishers Weekly, Wall Street Journal şi New York Times).

Primul titlu din seria Jurnalul unui puşti, prin care autorul american Jeff Kinney şi-a făcut un senzaţional debut pe piaţa editorială internaţională, a rămas, timp de 89 de săptămâni, cea mai bine vândută carte din prestigioasa listă de literatură pentru copii a celor de la …

de la The New York Times. Doar doi autori în afară de Kinney au avut, într-un an, mai mult de un titlu în lista celor mai bine vândute 25 de cărţi ale cotidianului american: Barack Obama şi Stephanie Meyer.

În martie 2010 a fost lansat în cinematografele americane lungmetrajul realizat de 20th Century Fox după Jurnalul unui puşti, filmul bucurându-se de un mare succes şi fiind programat să ajungă în curând şi pe marile ecrane din România.

Cei mici, care nu se dau în vânt după „sportul” lecturii, s-au îngrămădit nu doar la citit, ci şi la recenzii: mulţi dintre cei care au empatizat cu ingeniosul personaj s-au înregistrat povestind şi ridicând în slăvi cărţile lui Kinney, postându-şi filmuleţele pe YouTube. În reţelele sociale precum Facebook, au apărut ca ciupercile după ploaie grupuri de fani seria Jurnalul unui puşti, iar în căsuţa de email a autorului au ajuns până acum peste 60.000 de mailuri de la micii cititori, care doreau fie să-l felicite, fie să ştie mai multe despre bucătăria internă a cărţii lor preferate.

Bestsellerul nr. 1 în lista New York Times a cărţilor pentru copii, Jurnalul unui puşti şi aventurile protagonistului şi-au făcut milioane de fani în întreaga lumea, romanul având reputaţia de stimulent al poftei pentru lectură în rândurile puştilor.

Seria cuprinde titlurile:

  • Jurnalul lui Greg HeffleyJurnalul unui puşti vol.1
  • Rodrick e cel mai tareJurnalul unui puşti vol.2
  • Ultima picaturaJurnalul unui puşti vol.3
  • Caldura mareJurnalul unui puşti vol.4
  • Adevarul gol-golut Jurnalul unui puşti vol.5
  • Arest la domiciliuJurnalul unui puşti vol.6
  • A cincea roata la carutaJurnalul unui puştivol.7
  • Ghinion cu carulJurnalul unui puşti vol.8
  • La Drum LungJurnalul unui puşti vol.9

Cumpara ACUM cu reducere de pret

Transportul este GRATUIT prin curier rapid

 „O serie care revoluţionează cărţile pentru copii… o formulă plină de umor, care nu dă greş.”- Publishers Weekly

Jurnalul unui puşti va cuceri lumea.” – Time

„Una dintre cele mai îndrăgite serii de cărţi pentru copii din toate timpurile.“- Washington Post

„A fermecat chiar şi pe copiii care nu se omoară cu cititul.” – USA Today

„Dacă copiilor voştri le place să citească… şi mai ales dacă nu le place să citească, această carte e perfectă pentru ei.” – Whoopi Goldberg

„Un mare succes chiar şi pentru cititorii sceptici, şi pentru oricine caută o carte teribil de amuzantă.“ – School Library Journal

Comentariile sunt închise.