Lacrimile diavolului de Stefana Czeller

lacrimile-diavoluluiLena Savin, investigator ocult al unei companii de asigurari iesene, stie unde va ajunge sufletul ei dupa ce moare. In Iad, asa cum prevede tratatul incheiat dupa marele cutremur de

presedintele Alexandrescu cu Satan. Cu decenii in urma, tratatul a salvat milioane de vieti in schimbul sufletelor tuturor românilor.

Aplicat cu ajutorul unui consiliu de initiati, inca pare nemuritor ca insusi presedintele. Dar oare lucrurile chiar nu pot fi schimbate? La aceasta intrebare trebuie sa raspunda Lena când porneste pe urmele unor bijuterii furate, alaturi de demonul sau aliat, Andromalius. Ancheta o duce pe un drum al violentei, tradarilor, ritualurilor ce deschid porti catre Iad si ii va incrucisa calea cu cei mai puternici oameni ai României.

Poate supravietui Lena unor incercari cumplite? Isi poate invinge fricile si prejudecatile? Cum vor influenta descoperirile ei soarta tarii?

Crezi ca România în care trăieşti e bizară, sau poate chiar absurdă? Citeste Lacrimile diavolului – o lectură ocultă despre o Românie parcă desprinsă din infernul lui Dante!

Cumpara ACUM cu reducere de pret

Stefana Czeller este ziarist la cotidianul regional Evenimentul din Iasi, acoperind mai ales domeniul infractional.. In 2010, a debutat cu povestirea „Baietelul cel fierbinte si Harca Pamantului”. A publicat  romanele Cerneala si sange (2011, Millennium Books) si Ozz (2013, Tracus Arte). De asemenea, povestirile sale au fost incluse in antologiile Pangaia, Venus, Steampunk. A doua revolutie, Dincolo de noapte. Cele 12 fete ale goticului, Cele 1001 scorneli ale Mosului SF, Calatorii in timp, Ferestrele timpului, Xenos, Lumi stranii si Argos Unu. A castigat, in 2011, Encouragement Award la Eurocon, iar in 2012, Premiul pentru debut la Romcon.

Cum dintotdeauna a fost atrasa de istoriile sangeroase, fantastice si misterioase, nu e de mirare ca idolul ei literar e Stephen King, iar animalul preferat – pisica neagra. Considera ca universul ne poate invata lectii valoroase, daca ne oprim din galceava cu el si cu noi si doar il ascultam. Principiul dupa care se ghideaza acum in viata e acela ca schimbarea salasluieste in fiecare dintre noi. Isi doreste sa gaseasca in fiecare zi prilej pentru un suras, o declaratie de dragoste sau o proba de curaj. Chiar si toate trei, daca se poate, fiindca a trai in lumea lui azi, si nu a lui ieri sau maine, ii pare secretul fericirii. Dar, desigur, portile viitorului inca ii ascund multe secrete…

Comentariile sunt închise.