Lupta mea. Cartea a doua: Un barbat indragostit de Karl Ove Knausgard

Lupta mea  Cartea a doua  Un barbat indragostit  Lupta mea. Cartea a doua: Un barbat indragostit de Karl Ove Knausgard este un roman autobiografic de o forta literara neobisnuita, care a dat nastere unei polemici virulente si a primit inca de la aparitie numeroase premii.

Dupa ce a abordat in primul volum…

(Lupta mea. Cartea intai: Moartea unui tata >>> vezi AICI) tema doliului, Knausgard descrie cu aceeasi vigoare si exactitate indragostirea, uniunea si separarea, toate etapele sentimentului de iubire.

Experienta de a fi tata da peste cap totul in jurul lui si se reflecta in incercarile cotidiene ale vietii de familie, in vacantele care sfarsesc prost, in disputele cu vecinii, in tensiunile aparute cu ocazia aniversarilor copiilor… in actiunea de a plimba un carucior prin Stockholm cand singurul lucru pe care doreste sa-l faca este sa scrie.

Viata scriitorului-narator se desfasoara sub ochii siderati ai cititorului cu toata furia si sinceritatea ei frusta: un om cu o dorinta de neoprit de a scrie, pentru care arta este o nevoie fizica, un om care oscileaza permanent intre energia vitala si impulsurile morbide.

O capodopera.

cumpara ACUM cu reducere de pret

Cartile lui Ove Knausgård pot fi gasite AICI cu reducere de pret.

Comentariile sunt închise.