Masina timpului de H. G. Wells

H. G. Wells – scriitor englez celebru pentru cărțile sale de ficțiune precum Mașina timpului, Războiul lumilor, Omul invizibil, Primii oameni în lună și Insula Doctorului Moreau. El si Jules Verne sunt considerati „părinții genului SF”.

In Masina timpului, in cea mai cunoscuta carte, Wells ne prezinta cum un visător obsedat de călătoria prin timp

construiește o mașină a timpului cu care, spre surprinderea lui, călătorește peste 800.000 de ani în viitor, ajungand intr-un moment cand lumea trăieste într-o armonie aparentă și fericita. Cercetand acesta lume a viitorului, ca turist, descoperă o clasă depravată, ascunsa… O povestire despre morloci si eloi. Merita citita si recitita. Recomandata pentru orice biblioteca.

Poti achizitiona acesta carte dand clic AICI si beneficiezi de o reducere de 40%

Important! Acest volum contine Mașina timpului, Insula Doctorului Moreau si Lumea eliberata.

După un naufragiu, un gentleman englez se trezește pe o insulă nesemnalată pe hartă, unde un savant nebun face vivisecţii pe animale pentru a le transforma în oameni. În Insula doctorului Moreau autorul ne îndeamnă la o reflecţie asupra naturii umane.

În Lumea eliberată, H.G. Wells s-a dovedit încă o dată vizionar: a prezis apariţia armelor nucleare. Pe ideea că istoria omenirii este istoria dobândirii forţei exterioare, romanul aduce în prim-plan lumea noastră ca rezultat al evoluţiei tehnologiei.

Profita acum de acesta reducere

Comentariile sunt închise.