Mila 2.0 de Debra Driza (vol. 1 si 2)

mila 2.0  Mila 2.0 de Debra Driza (primul volum din serie) este o poveste de dragoste intre adolescenti, un superthriller de spionaj, un roman care pune o multime de intrebari despre umanitate, razboi si inteligenta artificiala, o carte plina de suspans de tip James Bond…

Mila nu ar fi trebuit sa isi aminteasca niciodata trecutul ei sau sa afle ce se ascunde inauntrul ei. Ea nu ar fi trebuit sa descopere niciodata ca s-a „nascut“ intr-un laborator secret si ca a fost dotata cu puteri supraomenesti. Dar cand la usa ei apare un grup de oameni mascati care vor sa fure tehnologia ascunsa in ea, nu are alta sansa decat sa fuga pentru a ramane in viata. Nu poate avea incredere in nimeni. Ei vor face orice pentru a o captura si viata tuturor celor care ii sunt dragi este pusa in pericol.

Primul volum al seriei poate fi cumparat cu reducere mare de pret!

cumpara ACUM cu reducere de pret

 cumpara ebook volumul 1 >>> vezi AICI

 In Tradarea (Seria Mila 2.0, partea a II-a) de Debra Driza,  Mila si Hunter pornesc in cautarea lui Richard Grady, singurul care poate sa desluseasca misterul trecutul ei. Insa drumul spre adevar e pavat cu multe pericole.

Generalul Holland si Vita Obscura sunt pe urmele lor. Ca sa supravieţuiasca, Mila trebuie sa-si foloseasca abilitatile de android. Dar ce se va intampla cu umanitatea ei? Care sunt adevaratele intentii ale lui Hunter?

Al doilea volum al seriei poate fi cumparat cu reducere mare de pret!

cumpara ACUM cu reducere de pret

Comentariile sunt închise.