My Dilemma is you de Cristina Chiperi

my dilemma is you  Cristina Chiperi are saisprezece ani. Intr-o dupa-amiaza de august, in timp ce toti prietenii ei sunt plecati, iar ea se plictiseste groaznic, Cristina se asaza pe pat cu castile la urechi si o asculta pe Selena Gomez cantand My dilemma. Deodata, in mintea ei incepe sa prinda contur o poveste… Telefonul mobil este la indemana, la fel si wattpadul… Nici nu-i trece prin minte ca, in curand, mii de fete vor dori cu nerabdare sa citeasca My dilemma is you ! …

Cristina Evans traieste la Los Angeles si crede ca are o viata perfecta, pana in ziua in care parintii ei hotarasc sa se mute la Miami. Totul se naruie pentru adolescenta de saisprezece ani, care se vede obligata sa-si paraseasca prietenii dintotdeauna si sa ia totul de la capat intr-un alt oras, la o alta scoala.

Desi Los Angeles-ul si cei mai buni prieteni de acolo raman permanent in gandurile ei, Cristina reuseste foarte repede sa se acomodeze in noua casa si sa se imprieteneasca cu cativa dintre cei mai populari elevi ai liceului. Toti o primesc in cercul lor, mai putin Cameron si Susan, iubita lui, care o privesc amandoi cu ostilitate.

Si astfel, printre tot felul de  intamplari mai mult sau mai putin placute, Cris reuseste sa-si faca o noua prietena, Sam, si se indragosteste de Matt. Desi lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine in viata ei, itele inimii ajung sa se incurce tot mai mult cand Cris si Cameron incep sa-si dea seama ca antipatia pe care o simt unul fata de celalalt ascunde, in realitate, un sentiment complet diferit.Vor accepta oare cei doi tineri sa priveasca in fata aceasta descoperire si sa lupte pentru a fi impreuna?

cumpara ACUM cu reducere de pret

Cartea mai poate fi gasita     AICI     sau     AICI

My dilemma is you … este senzația internetului și a librăriilor, deopotrivă. Cititorii și fanii au înnebunit complet: nimic altceva nu mai există.“ – La Repubblica

Comentariile sunt închise.