Noutati editoriale cu reducere de pret

Noutati editoriale cu reducere de pret:

greyGrey de E.L. James

Este continuarea senzualului romance care cuprinde “Cincizeci de umbre ale lui Grey”, “Cincizeci de umbre intunecate” si “Cincizeci de umbre descatusate”, o trilogie care a inregistrat vanzari de peste 125 milioane de exemplare si a fost tradusa in 52 de limbi.

Cumpara ACUM cu reducere de pret

 (transportul este gratuit)

 

 


biblia pierdutaBiblia pierduta de Igor Bergler

„Arta suspansului lui Dan Brown întâlneşte cultura enciclopedică şi umorul lui Umberto Eco”, spune Calvin Moore, de la Harvard University, despre romanul scris de Bergler, iar Catherine Melissa Park, de la Columbia University, notează că volumul este „un puzzle de o inteligenţă diabolică. Cea mai bună carte despre conspiraţii din ultimii ani”.

Cumpara ACUM

 (transportul este gratuit)

 

 


cavalerul-celor-sapte-regateCavalerul Celor Sapte Regate de George R.R. Martin

Actiunea din cele trei nuvele care alcatuiesc Cavalerul celor Sapte Regate, adunate pentru prima oara intr-un singur volum, are loc cu un secol inainte de evenimentele din Urzeala tronurilor, in epoca in care dinastia Targaryenilor controleaza Tronul de Fier. Inca mai traiesc oameni care au vazut dragonii zburand deasupra oraselor distruse. Iar Westerosul e plin de comploturi regale, rivalitati, dar si de eroi.

Cumpara ACUM cu reducere de pret


mercedes-stephen-kingMr. Mercedes de Stephen King

In noul sau roman, maestrul thrillerului, Stephen King, ne arata mecanismele infricosatoare din mintea rece a unui criminal lipsit de emotie, o lectura pe care nu o veti uita prea curand.

Cumpara ACUM cu reducere de pret

 

 


sulita desertuluiSulita desertului de Peter V. Brett

Odinioara, erau puternici. Pe timpul Izbavitorului, au invins demonii. Dar vremurile acelea, daca au existat vreodata, au apus demult. Arlen Bales a crescut intr-o lume cand cosmarurile bantuiau oamenii, care se ascundeau ca sobolanii. A ales sa lupte si astfel a devenit salvatorul neamului sau. Numai ca acela care apare din desert si-si spune Izbavitorul Insusi nu este Arlen.

Cumpara ACUM cu reducere de pret


istoria-lumiiIstoria Lumii de Andrew Marr

Andrew Marr, realizator al unor fascinante documentare BBC, calatoreste inapoi in timp si descopera legaturile dintre epoci, locuri, oameni si intamplari. Evenimentele care au schimbat omenirea se reasaza intr-un puzzle urias. Povesti nespuse se descopera in premiera, imagini nevazute se arata, personaje nevazute ies din umbra.

Cumpara ACUM cu reducere de pret

 


 

Comentariile sunt închise.