Panama Papers – bestseller international

panama papers  Panama Papers sau Cum își ascund banii cei bogați și puternici, o carte cu dezvăluiri din interior despre guverne, corporaţii şi grupuri de crimă organizată care au folosit lumea secretă a jurisdicţiilor offshore pentru a se implica în fraude şi furturi sistematice.

” Povestea aproape perfectă pentru secolul XXI – eşecul democraţiei, triumful puterii comerciale şi lăcomie, lăcomie, lăcomie.” asa cum ne spune si  The Guardian…

 

Inegalitatea de venituri este una dintre problemele definitorii ale vremurilor noastre. Ne afectează pe toţi, din lumea întreagă. Dezbaterea despre creşterea sa bruscă s-a dezlănţuit de mulţi ani, iar politicienii, oamenii de ştiinţă şi activiştii sunt neputincioşi în a opri acest fenomen, în ciuda numeroaselor discursuri, a analizelor statistice, a câtorva proteste firave şi a dezvăluirilor ocazionale. Totuşi, o întrebare rămâne: de ce? Şi de ce acum? Documentele Panama furnizează un răspuns convingător la aceste întrebări: corupţia masivă, generalizată.

PANAMA PAPERS, “cea mai mare scurgere de informații din istoria jurnalismului” si o carte scrisa de jurnaliști de investigație premiați.

cumpara ACUM

P.S. Introdu codul   LITERA3578   în pagina de comandă a site-ului si primești pe loc discount 30% la cartea PANAMA PAPERS (doar pana pe 30 septembrie 2016)

Comentariile sunt închise.