Pasiunile inimii de Stephanie Laurens

O răpire îndrăzneaţă şi un salvator neobişnuit aduc împreună două suflete predestinate.

Eliza Cynster s-a săturat să fie tot timpul supravegheată de rudele sale extrem de protectoare, puse în alertă de răpirea recentă a lui Heather, sora ei mai mare. Aflată la balul de logodnă al lui Heather cu salvatorul ei, Breckenridge, Eliza primeşte un bileţel misterios prin care este chemată într-o parte mai liniştită a vilei în care are loc petrecerea. Plictisită de bal, acceptă cu încântare, însă se trezeşte captiva unui bărbat necunoscut, care are misiunea de a o duce în secret la Edinburgh. Speriată, dar hotărâtă să-şi recapete libertatea, Eliza profită de prima posibilitate de evadare care i se iveşte – în persoana lui Jeremy Carling, un nobil cu preocupări scolastice. Răufăcătorii şi implicarea în conflicte nu au reprezentat niciodată preocuparea lui Jeremy, totuşi nu poate refuza să ajute o domnişoară aflată într-o situaţie disperată. Pericolul îi pândeşte la fiecare pas al cursei lor nebuneşti pentru a scăpa de un misterios urmăritor şi de un asasin cu sânge-rece, până la confruntarea finală care va dezvălui ce le poate rezerva viitorul – dacă amândoi vor avea suficient curaj să recunoască şi să urmeze dragostea pe care o împărtăşesc.

Stephanie Laurens a cunoscut notorietatea în momentul când romanele ei despre aventurile fetelor familiei Cynster au ajuns să captiveze o întreagă lume şi au transformat-o într-o autoare populară şi foarte iubită. În cariera de peste două decenii a scris mai mult de 50 de cărţi romantice care au devenit de-a lungul timpului bestselleruri în New York Times, Publishers Weekly, Wall Street Journal şi USA Today.

Autoarea a fost distinsa cu Premiul RITA.

Romanul Pasiunile inimii de Stephanie Laurens poate fi cumparat de AICI.

carti celebre de dragoste, carti de dragoste anticariat, carti de dragoste de citit, carti despre dragoste, cele mai bune carti de dragoste, Pasiunile inimii de Stephanie Laurens, top carti de dragoste

Comentariile sunt închise.