Pe aripi de vultur de Ken Follett

pe-aripi-de-vulturPe aripi de vultur de Ken Follett este povestea adevarata a unui colonel de la Beretele Verzi, care, după ce se pensionează, este chemat să conducă un raid secret, organizat de magnatul H. Ross Perot. El este pus în

fruntea unui comando care are misiunea de a scoate dintr-o închisoare iraniană doi angajaţi americani ai lui Perot, directori executivi specializaţi în computere din cadrul unei corporaţii texane, luaţi ostatici în timpul Revoluţiei iraniene, mai exact în timpul crizei ostaticilor din anul 1979.

Cumpara ACUM cu reducere de pret

Ken Follett s-a născut în 1949 la Cardiff, în Ţara Galilor. Licenţiat în filosofie la University College din Londra, a lucrat ca ziarist la Evening News, în Londra, precum şi ca director de editură la Everest Books. Primul său bestseller, The Eye of the Needle, a obţinut premiul Edgar pentru cel mai bun roman, din partea Mystery Writers of America.

De acelasi autor mai puteti cumpara: Alb infinit, Prin urechile acului, Stalpii pamantului, Iarna lumiiCaderea uriasilor, O lume fara sfarsit , Un loc numit libertate, O misiune riscanta si multe altele pe care le gasiti cu reducere de pret, doar AICI.

Comentariile sunt închise.