Promotii Adevarul Shop

promotii adevarul shopIata cateva promotii Adevarul Shop (reduceri mari de pret) gandite special pentru tine :

IMPORTANT! Site-ul Adevarul Shop se inchide! Ultimile comenzi pot fi date pana pe 29.09.2016! Profitati ACUM!

 

Alte promotii la carti gasesti AICI.

Comentarii

Promotii Adevarul Shop — 4 comentarii

 1. Din promotiile Adevarul Shop, tot aceleasi si aceleasi carti. Volumele lipsa din cele trei colectii le veti mai primi?!

  • Ani, eu nu vand carti. Eu doar recomand carti, mai scriu recenzii, urmaresc cele mai bune prmotii si oferte ale librariilor online si cumpar carti foarte bune la preturi derizorii. Deviza mea este „Cartile bune pot fi si ieftine” si poti profita si tu. In timp mi-am facut multi prieteni pe la diverse edituri si librarii online si „am informatii calde” ca sa zicem asa. Comanda carti online este un blog al unui pasionat de carte.
   Eu pot sa te ajut sa cauti o carte, sa iti spun cel mai bun pret de pe piata in acel moment.
   Legat de cartile din colectiile Adevarul iti pot spune ca ele se reediteaza periodic.
   Cauti o carte? Lasa-mi un mesaj AICI!
   Iti garantez ca voi raspunde!

 2. Buna ziua

  Am o nedumerire:
  In pagina de prezentare mentionati ca pretul colectiilor Adevarul 100 de carti si 101 carti este de 4,88 lei. Daca intru sa vad ce carti sunt disponibile, pretul este altul – 6,99 lei!!!
  Deci, cum e?

  • Aveti perfecta dreptate. Se pare ca preturile au fost modificate dupa ce am postat articolul. Va multumesc pentru ca mi-ati atras atentia. Am sa va tin la curent cand vor mai aparea reduceri mari la colectiile mentionate de dvs. Din informatiile mele nu veti astepta foarte mult. Inca odata va multumesc pentru ca mi-ati atras atentia!