Puterea Parintilor – Succesul copilului tau depinde de tine

Puterea Parintilor - Succesul Copilului Tau Depinde De TinePuterea Parintilor – Succesul copilului tau depinde de tine este mai mult decât o carte, este un proiect amplu, bogat în informații, plin de exemple practice și soluții la cele mai arzătoare întrebări ale părinților.

Semințele pe care le plantăm astăzi pot da naștere unui copac sau unei buruieni. Tu ce fel de semințe sădești? Din păcate mulți copii intră în „faliment” încă din primii ani de viață, pentru că

valorile pe care le primesc și pe care le cultivă părinții, nu îi ghidează către succes.

Cu toate acestea, sunt câțiva dintre voi care se preocupă de aceste aspecte. Voi sunteți conștienți de impactul pe care-l aveți în formarea personalității copilului și căutați cele mai bune metode de a-l transforma într-un om desăvârșit și împlinit.

Care sunt beneficiile cartii Puterea Parintilor – Succesul copilului tau depinde de tine (doar câteva dintre ele):

  • Vei afla care sunt propriile tipare parentale mental-emoționale moștenite, dacă acestea îți sunt benefice sau nu și vei decide dacă dorești să le transmiți mai departe copilului tău
  • Vei afla care sunt cei 7 precursori ai succesului – valorile omului de succes.
  • Vei înțelege care este originea comportamentelor manifestate în relaționarea cu copilul.
  • Vei înțelege nevoile emoționale ale copilului tău și care sunt cei 3 factori declanșatori ai unui comportament nedorit.
  • Vei afla ce poți face pentru a modela comportamente precum: furie, agresivitate, lacrimi și crize, temeri nejustificate, timiditate.
  • Vei cunoaște teoriile a 7 experți de renume mondial.
  • Vei citi sfaturi și direcții de urmat, oferite de cei 24 de specialiști de renume național și internațional intervievați pentru această carte: psihologi, terapeuți, coach, traineri din domeniul parentajului, actrițe, mame, profesori, autori de carte.

Cartea o gasesti AICI cu reducere de pret

+
Trasport GRATUIT

Comentariile sunt închise.