SAS – Ghidul supravietuitorului de John Lofty Wiseman

SAS - Ghidul supravietuitorului SAS – Ghidul supravietuitorului de John Lofty Wiseman, este o carte care, cred eu, nu trebuie sa lipseasca din biblioteca nici unei persoane caruia ii place muntele, ea oferind informatii care te vor ajuta in orice situatie.

Tehnicile de antrenament ale fortelor SAS, prestigioase trupe de lupta, se regasesc in acest bestseller. Autorul ii impartaseste cititorului experienta, cunostintele si tehnicile sale, pregatindu-l sa supravietuiasca oricand si oriunde in lume.

John Lofty Wiseman a lucrat in trupele sas douazeci si sase de ani. Cunoasterea, experienta si priceperea lui sunt fara egal. El este expertul numarul 1 in tehnici de supravietuire in orice situatie.

In aceasta carte gasesti: noţiunile de bază ale supravieţuirii, strategia şi pregătirea, clima şi ecosistemele, hrana, tabăra, interpretarea semnelor pe teren, sfaturi pentru drum, trucuri pentru menţinerea stării de sănătate, supravieţuirea pe mare sau în caz de dezastre naturale.

Cumpara ACUM cu reducere de pret

Fragment:

” Indiferent dacă te deplasezi cu mașina, cu barca sau cu avionul, nu împacheta separat obiectele esențiale pentru supraviețuire. Pregătește o geantă de supraviețuire, pe care n-o vei putea purta în buzunar, asemenea cutiei cu cele necesare supraviețuirii, ci o vei ține la îndemână, astfel încât s-o poți apuca rapid în caz de urgență.

Geanta de supraviețuire ar trebui să conțină combustibil, mâncare, lucruri care să te ajute să dai semnale, sac de supraviețuire, toate puse într-o gamelă, care protejează această trusă și pe care o poți folosi și pentru gătit.

Gamela – Este făcută din aluminiu, un material ușor și dur. Este un obiect bun pentru gătit și asigură protecția lucrurilor din interiorul ei.

Combustibilul –  Ideal este să ai tablete de hexamină (combustibil solid), pe care să le păstrezi în mașina de gătit cu care sunt livrate. Le mai poți folosi când nu ai lemne pentru foc disponibile, însă cu economie. Sunt excelente pentru aprinderea focului.

Lanterna de buzunar – Pune în geantă o lanternă mica, în formă de creion, care ocupă spațiu puțin. Lasă-i bateriile înăuntru, însă întoarce una invers, astfel încât să nu se consume dacă lanterna se aprinde din greșeală. ”

Comentariile sunt închise.